Houthakkers

Ben je op zoek naar een beetje warmte in je interieur? Dan zijn deze nieuwe houten airplanthouders iets voor jou! Natuurlijk, industrieel, landelijk… Deze luchtplantjes voelen zich in ieder interieur thuis.

De luchtplantjes worden gedragen door een elegante voet van onbewerkt hout. We maken gebruik van verschillende houtsoorten. Dit geeft ieder ontwerp een uniek karakter. Al ons hout is afkomstig van Terschelling. De spiraalvormige staander is gemaakt van gelakt koper.

Door hun bescheiden formaat kan je airplants overal neerzetten. En, net als de Rockstars komen deze decoratieve houten airplanthouders overal tot hun recht. Breng bijvoorbeeld wat sfeer in je (thuis)werkplek een boost! Maar ook thuis, op tafel of in de vensterbank staan ze prachtig. Zoek je niet voor jezelf? Deze airplant designs zijn natuurlijk ook een uniek kado! En naast sfeervol, zij ze ook nog makkelijk te verzorgen.

Onze ontwerpen zijn verkrijgbaar met verschillende soorten plantjes. Kies je favoriet, of combineer verschillende ontwerpen om je interieur extra te verreiken!

De designs