Over mij

Hi, ik ben Anne Sophie!

Ik ben geboren en getogen in Leidschendam en was altijd bezig met knutselen, schilderen en dingen in elkaar zetten. Zo heb ik meerdere malen mijn kamermuren geverfd, kastjes in elkaar gezet, saaie oude krukjes een nieuw leven gegeven, de gang opnieuw behangen en andere DIY-projecten! Ik vind het heerlijk om van iets ouds iets nieuws (of van iets wat nog niet bestaat iets bestaands) te maken.

Liefs!

Rockstar Eddie met zilverdraad

Luchtplanten

Tijdens mijn studie Architectuur (TU Delft) ontwikkelde ik mijn liefde voor planten. Pas na mijn afstuderen in 2020 kwamen de luchtplantjes op mijn pad. Ik had ze nog nooit gezien en ze leven van de lucht en niet in de aarde staan, kun je er heel veel leuke dingen mee doen!

Mijn creativiteit werd aangewakkerd; ik kocht een paar luchtplantjes en ging experimenteren. De experimenten gingen familie en vrienden rond en in december 2020 besloot ik officieel een webshop te openen: annesophie.studio.

Materiaal

De producten in de webshop zijn zo duurzaam mogelijk gemaakt. Ook besteed ik aandacht aan het zoveel mogelijk verkrijgen van lokaal materiaal. Materialen die vaak toegepast worden zijn schelpen, stenen, koperdraad (gelakt*) en zilverdraad. Ook houd ik erg van keramiek & klei.

*Het gelakte koperdraad is integendeel tot ongelakt koperdraad niet schadelijk voor luchtplantjes. Klik voor meer informatie op de tab ‘Airplants verzorgen’.