Strandlopers

Met deze airplant haal je een stukje eilander sfeer in huis… Deze houders van onze Strandlopers zijn letterlijk op het Terschellinger strand aangespoeld!

Wulken zijn spiraalvormige schelpen. De elegante vorm en prachtige kleuren vallen ze meteen op. En, door deze vorm zijn het ook perfecte airplant houders! Daarom vormen deze schelpen de basis van onze ‘Strandloper’ ontwerpen. Strandlopers hebben een natuurlijke, speelse uitstraling. En naast dat het echte sfeermakers zijn, zijn airplants ook nog eens makkelijk te verzorgen.

De wulk wordt gedragen door stevig gelakt koperdraad, en staat op een voet van eilander hout. Omdat de schelpen van het strand komen, kunnen ze kleine beschadigingen hebben. Krasjes en soms een klein butsje of gaatje horen bij ‘gejutte’ producten: ze dragen bij aan het natuurlijk karakter. Net als onze andere ontwerpen, is iedere Strandloper uniek: ze varieren in omvang, hoogte en kleur. Voor de ‘Large’ strandloper gebruiken we extra grote schelpen en staanders, voor een robuuste uitstraling. De voet van de standloper is gemaakt van hout. Ook dit is afkomstige van Terschelling. We gebruiken verschillende houtsoorten. De keuze van de soort stemmen we af op de kleur van de schelp. Hiermee heeft ieder ontwerp een unieke look!

Ben je op zoek Terschelling voor in huis? Zoek je een bijzonder kado-artikel? Of wil je gewoon een unieke airplant voor jezelf? In ieder geval zijn deze strandlopers iets voor jou! Kies je favoriete plant… of combineer meerdere ontwerpen voor het ultieme eilandgevoel!

De speciale editie

Standaard editie

Heb je hier al aan gedacht?